De auteurs

De vier netwerkpartners, verbonden aan hun eigen bureau, werken intensief samen bij TOC-implementaties.

TOC Resultants:

hans

Hans Steenpoorte is managing partner van TOC Resultants, een organisatie die zich toelegt op de implementatie van TOC in de dienstverlenende sector. Hans heeft ruim 20 jaar ervaring in ICT, industrie, distributie, marketing & sales, zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg in zowel adviserende als leidinggevende posities. Hans is door Goldratt Consulting en Goldratt Schools in TOC opgeleid en is als TOC Application Experts gecertificeerd door TOC International Certification Organization (TOCICO).

michel

Michel Stijlen is managing partner van TOC Resultants, een organisatie die zich toelegt op de implementatie van TOC in de dienstverlenende sector. Michel heeft ruim 20 jaar ervaring in ICT, industrie, marketing & sales, zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg in zowel adviserende als leidinggevende posities. Michel is in TOC opgeleid en is als TOC Application Experts gecertificeerd door TOC International Certification Organization (TOCICO).

International House of TOC:

gijs

Gijs Andrea is de oprichter van het International House of TOC (iHOT), een organisatie die zie toelegt op opleiding en implementatie van TOC in met name de gezondheidszorg, eerst als manager ICT en later als interim manager, projectleider en adviseur op het gebied van patiëntenlogistiek. Gijs is door TOCICO als opleider gecertificeerd en is Master of Science in TOC for Healthcare Management (Nottingham Trent University, UK).

MASconsultancy:

marianne

Marianne Schram is oprichterer van MASconsultancy, een adviesbureau dat zich richt op proces- en verandermanagement, projectleiderschap en coaching. Marianne heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van structureren en organiseren in is sinds 2006 opgeleid in de Theory of Constraints. In haar werk heeft dat geleid tot het concentreren van interventies op die plek in processen en structuren die bij verandering het meeste voordeel opleveren. Haar ervaring strekt zich uit van zorgorganisaties, verzekeraars, commerciële dienstverleners en (semi-)overheidsinstellingen.