De Dienstenfabriek

31,50

Het boek De Dienstenfabriek helpt u om méér en sneller diensten te leveren, zonder extra stress en tegen minder kosten. Klinkt ongeloofwaardig? Dat is het niet. De schrijvers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van de oplossingen uit De Dienstenfabriek, in profit- en non-profit organisaties. Zij trekken een verrassende parallel tussen het produceren van goederen en het verlenen van diensten.

Artikelnummer: 9789082228304 Categorie:

Beschrijving

De lezer wordt op zeer praktische wijze meegenomen in het toepassen van de principes van onder andere de Theory of Constraints en het Toyota Production System.
Het ‘productieproces’ van ziekenhuizen, overheidsinstanties en zakelijke dienstverleners verschillen onderling weinig, maar het heeft zelfs verrassende overeenkomsten met processen in organisaties die computers, levensmiddelen of zelfs vliegtuigen produceren. Op basis van die overeenkomsten gebruiken de schrijvers hun theoretische inzichten en hun praktische ervaring om stapsgewijs een significante verbetering van de prestatie van elke dienstverlener te schetsen. Zij passen de beschreven methode elke dag toe in zeer uiteenlopende dienstverlenende omgevingen. Ze zijn gepassioneerd over de mogelijkheden die dit biedt aan Nederland Dienstenland en zijn vastberaden deze kennis en ervaring met zoveel mogelijk dienstverleners te delen. Dit boek is daar een eerste uiting van.