De Projectenfabriek

31,50

In De Projectenfabriek gaan de schrijvers in op de problematiek van én de oplossingen voor projectmanagement. Ondanks de vele literatuur, methodes en hulpmiddelen om projectmanagement te beheersen, blijkt nog altijd 70% van de projecten niet op tijd, niet binnen budget of binnen scope te worden afgerond.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

In dit praktische boek maken de auteurs voor een groot deel gebruik van bestaande en ingeburgerde begrippen en methodieken, maar geven daar wel een eigen draai aan: vereenvoudiging en robuustheid. De zeer eenvoudige hulpmiddelen, rapportages en strakke overlegvormen helpen u om 70% van uw projecten wel op tijd, binnen budget en binnen scope te realiseren.

Ze zijn er zelfs van overtuigd dat een hoger percentage mogelijk is. De hulpmiddelen – net als die voor De Dienstenfabriek – zijn beschikbaar via deze website. Maar de belangrijkste ingreep is dat uw organisatie het aantal projecten moet verminderen. Het klinkt gek, maar minder projecten vergroot de doorstroom en zorgt ervoor dat u juist meer projecten afrondt!